Starity

Shia LaBeouf nem imitálja a szexet új filmjében

2012. augusztus 18. 12:12   |   Szerző: littlevamp103

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész úgy érzi, keményen rá kell készüljön a forgatásra, ugyanis Lars von Trier filmjének forgatásán ténylegesen megtörténik minden – a szex is.

hirdetés
Shia LaBeouf nem imitálja a szexet új filmjében

A sokak álltal megkedvelt Shia LaBeouf a Transformers című filmben kezdte pályafutását oldalán a dögös Megan Foxszal. Ezután a film még két folytatást kapott, a változás csak annyi volt, hogy Megant leváltották egy másik bombázóra. Ezután jött a Tőzsdecápák, ami merőben különbözött eddigi alakításaitól, most pedig egy teljesen újfajta filmben fog feltűnni.

Ahogy azt már megszokhattuk Lars von Triertől, ismét egy elég elvont filmmel fog előrukkolni, aminek a címe Nimfomán. Egy nő szexuális tapasztalatairól szól, és tele lesz forró szexjelenetekkel, amiket a hírek szerint nem csak színlelni fognak a főszereplők. Ettől a hírtől még maga Shia is megijedt egy picit.

„Ez a film pont az, aminek a címe alapján gondolod. Ez Lars von Trier, ő arról akar filmet készíteni, amit valójában csinálunk. Azaz, ha valamit a filmben csinálunk, azt ténylegesen megtesszük. Minden illegális dolgot elhomályosítunk, de a többin a való életben is keresztül megyünk” – nyilatkozta LaBeouf.

Nem ez az első alkalom, hogy Lars von Tier nem imitált szexjelenetekkel dolgozik. A 2009-es Antikrisztus nevű filmje is tartalmazott valódi szexet, de állítólag a színészek testdublőröket alkalmaztak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek