Starity

Chris Brownnak elege lett Rihannából

2012. augusztus 18. 15:03   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris állítóla nemrég elhatározta, hogy többé nem keresi Rihannát, már barátkozni sem akar többé vele.

hirdetés
Chris Brownnak elege lett Rihannából

Úgy tűnik, Chris Brown semmi esetre sem békülne ki Rihannaval. Egyrészt nem meglepő, hiszen a rapper tökéletesen boldog jelenlegi párja, Karrueche Tran mellett, másrészt különös, hisz január végén olyan pletykák is keringtek, hogy Rihanna és Chris ismét egy párost alkotnak, valamint beszámoltunk róla, hogy egy New York-i szórakozóhelyen Chris és Drake, Rihanna két exe brutálisan összeverekedett.

Hogy mi dühítette fel ismét a nem éppen nyugodtságáról ismert rappert? Nemrég, Amerika legismertebb kibeszélő show-jában, Oprah Winfrey kanapéján Rihanna könnyektől ázott arccal nyilatkozott exéről: „Én már elvesztettem a legjobb barátomat. Aznap este egy világ omlott össze bennem” – utalt ezzel az énekesnő arra a brutalitásra, amit Chris több mint három évvel ezelőtt követett el ellene.

Az eset után Rihanna a fiatal rapper miatt aggódott: „Csak önmagától akartam őt megvédeni. Nyilvánvaló volt, hogy valami nincs rendben vele.”

Chris állítólag már teljesen torkig van exe kínlódása miatt: „Állatira felbosszantja, hogy újra és újra hírbe hozzák őt Rihannával. Már régóta új kapcsolata van és már semmit sem akar Rihannától. Először azt gondoltam, csak szórakozni akar Rihannával. De minden alkalommal, mikor találkoznak, a médiában hatalmas visszhangot kelt a kapcsolatuk” – nyilatkozta a rapper egy barátja.

Emiatt döntött úgy Chris, hogy nem keresi többé Rihannát és egyszerűen hagyja kihűlni a barátságot: „Ezentúl egyszerűen már nem is akarja látni őt. Nagyon dühös rá, mert újra emlékeztette a világot arra, hogy milyen hibát követett el évekkel ezelőtt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek