Starity

Még mindig Mihalik Enikő a legkeresettebb magyar modell

2012. augusztus 19. 10:10   |   Szerző: SweatDream

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig tudjuk tartani a lépést a magyar modellel. Már megszokhattuk tőle, hogy mindig újabb és újabb kampánnyal, divatanyaggal rukkol elő, így Enikő most sem pihen.

hirdetés
Még mindig Mihalik Enikő a legkeresettebb magyar modell

Mihalik Enikő szinte mindent elért már az életben és a modellszakmában, akár vissza is vonulhatna, de esze ágában sincs ezt tenni, sőt bekeményít. A 2012-13-as őszi-téli szezonban máris 5 kampányban kapott szerepet. Ez akkor is nagy dolog lenne ha kevésbé népszerű márkák arca lenne, de amikben ő szerepel egyáltalán nem nevezhetők annak – számol be a GlamourOnline.

Először a Carolina Herrera divatház kampányában szerepelt, majd Terry Richardsonnal pózolt, és ez még semmi, hiszen nemrégiben jelent meg Enikő legvidámabb divatanyaga és most az Allure szeptemberi számában bukkant fel, ezek után pedig a W magazin fotózását sem hagyhatta ki.

Mindezek után nem csodálkozunk, ha azt halljuk, Mihalik Enikő a legkeresettebb magyar topmodell. Igaz, kevés szabadideje van, de nem aprózza el a dolgokat és az biztos, hogy büszkék lehetünk rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek