Starity

Paul Wesley többé nem pucérkodik

2012. augusztus 20. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészt zavarja, ha félmeztelenül kell kamera elé állnia, így elhatározta: többé nem mutogatja hibátlan felsőtestét a Vámpírnaplókban!

hirdetés
Paul Wesley többé nem pucérkodik

A Vámpírnaplók rajongóinak ezentúl be kell érniük Ian Somerhalder felsőtestével, ugyanis Paul Wesley-nek olyannyira nincs ínyére, ha le kell dobnia a pólóját, hogy megpróbálja kiíratni a kicsivel többet mutató jeleneteket a szériából.

A 30 éves színész, aki Stefan Salvatorét alakítja a természetfeletti sorozatban, kényelmetlenül érzi magát, amikor megfosztják ruháitól, és jobban szeretné, hogy képernyőbeli testvére, a Damont alakító Ian Somerhalder pucérkodjon ezentúl.

„Megpróbálom eltüntetni azokat a jeleneteket! Az első évadban számtalanszor vetkőztem félmeztelenre, folyamatosan gyúrtam, és egészségesen ettem emiatt. Értem, hogy egyes részek megkövetelik a pucérságot, de hát Ian non-stop ádámkosztümben sétálgat, így átengedem neki az utat!”

Noha Paul élvezi a köteléket közte és Ian közt, elmondta, a való életben nem szívesen örülne egy testvérnek, mivel szerinte folyamatosan a nők miatt veszekednének. „Kizárt! Nem szeretem a versengést, épp emiatt nem szerettem volna soha fiútestvért sem” – mesélte a tinilányok kedvence.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek