Starity

Maria Sharapova édességboltot nyitott

2012. augusztus 21. 15:03   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maria Sharapova a sport világában rendkívül sikeresnek mondható, hiszen mind a négy Grand Slam-tornát megnyerte, nemrég pedig ezüstérmet szerzett az olimpián. Sportkarrierje mellett a reklámszakmában is népszerű a neve, azonban most nem a szponzorai termékeit reklámozza, hanem saját édességét, a Sugarpovát.

hirdetés
Maria Sharapova édességboltot nyitott

A 2012-es nyári olimpián ezüstérmet szerző orosz teniszező már évek óta számít népszerű reklámarcnak, hiszen többek között a Nike, a Canon, a Sony Ericsson, a Tag Heuer és a Cool Haan márkákat is népszerűsíti. Most azonban nem más márkák termékeihez adta az arcát és a nevét, hanem a sajátjához, hiszen Sugarpova néven egy édességboltot nyitott.

Az üzlet hivatalos megnyitójára augusztus 20-án került sor New Yorkban, azonban világszerte további 40 üzletben lesznek kaphatóak a Sugarpova termékek, melyeket az It’Sugar kiskereskedelmi cég fog forgalmazni.


Maria az üzlet megnyitóján

A boltban – melynek webshopja is van – egyelőre 12 féle cukorkát lehet kapni, amely majd idővel bővülni fog. Legérdekesebb közülük a bolt tulajdonosának sportjára, a teniszre utaló teniszlabda kinézetű rágógumi.


a teniszlabda alakú rágógumi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek