Starity

Chad Kroeger eljegyezte Avril Lavigne-t

2012. augusztus 22. 08:08   |   Szerző: heyitsamyMT

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két kanadai tehetség bimbózó kapcsolatáról előszőr májusban közölt információkat a sajtó, ám már sokkal régebb óta alkotnak egy párt, sőt, komolyabban gondolják, mint ahogyan azt sejteni lehetett: a Nickelback frontembere a legnagyobb titokban jegyezte el tíz évvel fiatalabb barátnőjét.

hirdetés
Chad Kroeger eljegyezte Avril Lavigne-t

A páros februárban került közelebb egymáshoz, amikor együtt kezdtek el dalokat írni Avril Lavigne hamarosan megjelenő albumára. Meglepően hosszú ideig, több mint fél évig sikerült titokban tartaniuk a románcot, csak a legközelebbi hozzátartozók tudtak a bimbózó kapcsolatról. Májusban indultak el a találgatások a két énekes kapcsolatát illetően, néhány lesifotós ugyanis megörökítette egy együtt eltöltött napjukat, viszont egyikük sem erősítette meg a híreket, ugyanakkor nem is cáfolták azt.

„Ahogy egyre több időt töltöttek el együtt a dalok írásával, egyfajta romantikus kapcsolat szövődött kettejük között” – így nyilatkoztott egy közeli ismerős a People magazinnak, majd hozzátette. – „Chad boldoggá teszi Avrilt. A családjaik nem is lehetnének ennél izgatottabbak!”

A forrás szerint a híres együttes frontembere augusztus 8-án kérte meg Avril kezét egy 14 karátos gyémántgyűrűvel. Ha minden a tervezettek szerint alakul, a szerelmesek hamarosan hivatalosan is összekötik életüket. Chad Kroeger első esküvőjére készül, míg Avril már gyakorlott araként vonul oltár elé: 2009-ben felbontotta viszonylag rövid, Deryck Whibley-vel kötött házasságát. Reméljük, ez alkalommal sikeresebb lesz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek