Starity

Hogyan találta meg Taylor Swift a férjét?

2010. július 24. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylornak csak egy kis szerencsére (meg a szerencseszámára) volt szüksége ahhoz, hogy meglegyen a tökéletes férjjelölt a videójához.

hirdetés
Hogyan találta meg Taylor Swift a férjét?

Csak egy kis szerencse kellett ahhoz, hogy Taylor Swift megtalálja a tökéletes férjet - az új videójához. Az énekesnő az angol születésű színész, Toby Hemingway segítségét kérte a Mine című videójához.

"A Feast of Love című filmet láttam, és szeretem, és arra gondoltam, hogy milyen jó lenne berakni őt a klipembe" - nyilatkozta a People Magazinnak a Los Angelesben lakó színészről.

De a váratlan megjelenése a szerencseszámának megpecsételte a videó sorsát. "Keresgéltem tovább a filmjei között, és találtam is egyet (The Covenant). Tudjátok, van nálam ez az őrült 'szerencsés 13'-dolog, és ő csak úgy átsétál a vásznon egy olyan melegítőben, amin 13-as van. Ez volt a döntő tényező. A srác nem igazán tetszik nekem, a szám miatt volt.

"Férjhez menni filmen kicsit furcsa volt" - mondta Taylor, majd hozzátette: "Mindig abban a hatalmas, fehér ruhában kellett lennem, de egyébként semmi sem fogható ahhoz, minthogy eljátszod azt, hogy férjhez mész."

Később elárulta, hogy egy igazi esküvőre még nem állna készen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek