Starity

Britney Spears: „Demi Lovato tesz engem kitartóbbá”

2012. augusztus 24. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mialatt Mariah Carey az ellen tiltakozik, hogy Nicki Minajzsal kelljen megosztania mentorszékét az American Idolban, addig jó látni, hogy van két másik szupersztár is, akik viszont nem bánják, hogy osztozniuk kell a reflektorfényen.

hirdetés
Britney Spears: „Demi Lovato tesz engem kitartóbbá”

Britney Spears és Demi Lovato az e heti TV Guide magazin címlapján szerepelnek X factoros mentortársaikkal, LA Reiddel és Simon Cowellel. A hölgyek őszintén beszéltek arról, hogyan ítélik meg a közös munkát a közelgő műsorban.

„Nagyon jó mentor – mondta Britney. – Ő tesz engem kitartóvá. Néha, amikor hallgatom, rádöbbenek, hogy »úristen, megint egy kicsivel erősebb lettem.«

Eközben Demi Britney vicces énjéről áradozott: „Szerintem rengeteg ember nem is sejti, hogy milyen is ő valójában, és hogy milyen jó humora van.” Ehhez Brit annyit fűzött hozzá, hogy a Skyscraper énekesnője egy tagadhatatlanul kifinomult lány, akit sokkal dögösebbnek tart önmagánál.

Bár Demi tagadhatatlanul magabiztos, elismerte, hogy volt benne némi izgalom, mielőtt még csatlakozott volna a műsorhoz, Britney, Simon és LA mellé.

„Úgy érzem, hogy legfiatalabb zsűritagnak lenni az efféle zenei tehetségkutatókban hatalmas nyomás, de ugyanakkor nagyszerű is, mert rálátást kapok a velem egykorú közönségre – mondta. – Felfedezhetek olyanokat, akiknek van tehetsége, akik emlékezetesek és igazi popsztárok lehetnek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek