Starity

Oprah Winfrey a legbefolyásosabb nő 2012-ben

2012. augusztus 22. 23:11   |   Szerző: Ratata

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Forbes magazin idén is összeállított egy listát a világ legbefolyásosabb nőiről. A listán szerepelnek többek között színészek és énekesek is. Idén a médiasztár végzett első helyen, őt követi Lady Gaga és Beyoncé.

hirdetés
Oprah Winfrey a legbefolyásosabb nő 2012-ben

A média királynőjének az igazi hírnevet a saját nevével fémjelzett The Oprah Winfrey Show hozta meg 1986-ban, amely egy Amerikában futó beszélgetőműsor. Az Emmy-díjas Oprah több világsztárral készített exkluzív interjút, mint például Rihanna, a Kardashian klán vagy Lady Gaga. Vagyona becslések szerint eléri a 83 millió dollárt.

A második helyen a jelenleg turnézó Lady Gaga áll, a maga 26 millió szörnyecskéjével Twitteren, valamint 53 millió lájkolóval Facebookon. Saját közösségi oldalt alapított LittleMonsters.com néven, emellett legutóbbi albuma, a Born This Way sikere is hozzájárult ehhez a helyhez, ami kétszeres platinalemez lett Amerikában, és háromszoros Angliában. Valamint az énekesnő tovább dolgozik a saját maga által alapított alapítványán, a Born This Way Foundationön is.

A nemrég anyává vált Beyoncé Knowles kapta a harmadik helyet, aki kiáll a nőkért, és bíztatja őket, hogy legyenek erősek. Ő maga is ezt tette, hiszen 2012-ben megszületett lánya, pár hónappal rá pedig már teltházas koncerteket adott, valamint 4 című albumával is szert tett további népszerűségre, nem beszélve karrierje során szerzett 16 Grammy-díjáról.

Íme a top 10 legbefolyásosabb nő 2012-ben:

  1. Oprah Winfrey
  2. Lady Gaga
  3. Beyonce
  4. Jennifer Lopez
  5. Shakira
  6. Ellen DeGeneres
  7. Angelina Jolie
  8. Sofia Vergara
  9. J. K. Rowling
  10. Gisele Bundchen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek