Starity

Parfümmel jelentkezik Nicki Minaj

2012. augusztus 22. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki Minaj ma délután rakott ki egy képet Facebook-oldalára, amin első parfümje üvegét láthatjuk.

hirdetés
Parfümmel jelentkezik Nicki Minaj

A Starships éneksnője már nem olyan rég bejelentette a Twitteren legelső parfümje érkezését, ám ma a Facebookra egy képet is feltöltött az illat üvegéről.

Az üvegcse természetesen Nickit ábrázolja, a nevét pedig a rapper debütáló albumáról, a Pink Friday-ről kapta. Ráadásul az a hír is szárnyra kelt, hogy a tartalma – nevéhez hűen – rózsaszín színű lesz. Minaj kisasszony még nem nyilatkozott a piacra dobás dátumáról, sem másmilyen egyéb információt sem közölt még új illatszeréről.

„Annyira izgatott vagyok a parfümöm megjelenésétől, és büszke vagyok, hogy a Give Back Brands volt a partnerem egy ilyen személyes projektben. Mindig is hatalmas rajongója voltam a nagyszerű illataiknak. Ez egy újabb alkalom arra, hogy megmutassam a kreativításomat és alig várom, hogy megoszthassam a világgal.” – nyilatkozta az extravagáns sztár.

Nicki már több visszajelzést is kapott a rajongóitól, akiknek persze nagyon tetszett a fiola, Lady Gaga szörnyecskéi azonban úgy gondolják, az énekesnő ebben is kedvencüket utánozza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek