Starity

Összemérte tudását Sharapova és Djokovic

2012. augusztus 23. 15:03   |   Szerző: Barbus87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közismert, hogy a két teniszező nagyon jó barátságot ápol, és szívesen hülyéskednek együtt – nem véletlenül lettek a Head reklámarcai, hiszen a cég promóciós videójában sem kellett mást tenniük.

hirdetés
Összemérte tudását Sharapova és Djokovic

A Head igazán ötletes reklámanyagot dobott össze a neves teniszezőkkel. A két sztársportoló bohóckodásáról a napokban kerültek fel a videók a YouTube-ra. A felvételeken Novak és Maria összemérik tudásukat két kitalált, új „sportágban”, melyben a bowlingot és a golfot keresztezték a tenisszel.

A játékszabályok igen egyszerűek voltak, bowling esetén a teniszütő és teniszlabda segítségével kellett letarolni a bábukat, golf esetében a teniszlabdát kellett a lyukba ütni ütővel. Az előbbiben Novak bizonyult ügyesebbnek, míg utóbbiban Maria mindent vitt. Láthatóan a két fiatal remekül szórakozott. Azért reméljük, a közelgő US Openen nem az újonnan megszerzett tudásukat fogják csillogtatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek