Starity

Palvin Barbara a Chanel legújabb videójában

2012. augusztus 23. 12:12   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Palvin Barbara lassan, de biztosan meghódítja a világot. Nem elég neki, hogy a Föld lakosságának divatvilágban jártas fiataljainak 80%-a irigyli és csodálja, a maradék csak azért nem mondhatja el ezt magáról, mert nem ismeri eléggé. Egyelőre.

hirdetés
Palvin Barbara a Chanel legújabb videójában

A Chanel divatcéget a világ összes pontján ismerik. Bizonyos források szerint még a NASA kutatóközpontjaiban is Chanel-videókat nézegetnek a tudósok kevéske szabadidejükben, de több mint valószínű, hogy még az eskimo családok porontyai is Chanel-fülmelegítőről álmodnak karácsony közeledtével. És mi magyarok elmondhatjuk, hogy egyik legszebb lányunk már nem először látható ennek a cégnek az oldalán.

A világ legtöbb pontján Palvin Barbara vérvörös szájára, és igéző zöld szemeire terelődik majd a figyelem, Barbi ugyanis a Chanel legújabb videójában parádézik. Barbi arca (vagy legalábbis bizonyos részei) egy Goldfrapp slágerrel párosultak, és ebből született ez a lehengerlő anyag. Így a magyar szépség miatt egyre többen sárgulhatnak a Földön mindenütt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek