Starity

Robert Pattinson Kristennel akar a vörös szőnyegre lépni!

2012. augusztus 23. 18:06   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert a szakítás óta még csak néhány alkalommal lépett kamerák elé. A legújabb információk szerint viszont megnyugtatta a rendezőket, hogy a premieren nem hozza kínos helyzetbe sem a stábot, sem pedig volt barátnőjét.

hirdetés
Robert Pattinson Kristennel akar a vörös szőnyegre lépni!

Hosszú ideje már, hogy a sajtó Kristen Stewart félrelépésétől hangos. Így a Twilight-filmek sztárpárosának szakítása nem csupán a szerelmes párnak jelent törést az életében, de nagy csalódás a rajongóknak is. Nem csoda hát, ha hetek óta találgatják, hogy az utolsó film premierje botrányba fullad-e, illetve a színésznő magánéleti hibája kihat-e majd a filmek bevételeire.

A legújabb hírek szerint Robert Pattinson összeszedte magát, és úgy érzi, képes lesz minden gond nélkül a vörös szőnyegre állni Kristen oldalán. A Breaking Dawn befejező részének premierje még így is izgalmasnak ígérkezik, hiszen két összetört szívű ember áll majd egymás mellett mosolyogva.

Egy forrás szerint Robert megnyugtatta a stábot: „Azt mondta a rendezőnek, hogy ott fog állni a vörös szőnyegen, hogy Kristent ne hozza még ennél is jobban zavarba, és hogy megvédje őt a dühös női rajongóktól. Teljesen profiként viselkedik, és morálisan is a helyzet csúcsán áll.”

Ez persze még korántsem jelenti, hogy a szerelmes pár ismét együtt lesz majd. „Kristen igazán vissza akarja szerezni őt, de Rob jelenleg a legkevésbé sem akar beszélni vele, még arról sem, hogyan csinálják majd végig a Twilightot népszerűsítő turnét”nyilatkozta egy másik bennfentes.

Robert és Kristen a különválás óta még nem találkoztak. A rajongók sokat vártak rá, hogy a 26 éves színész ismét kamerák elé álljon, ez meg is történt, hiszen interjút adott a Jimmy Kimmel Live kibeszélő show-ban, ahol a fiatal sztár ismét élettel telinek, vidámnak és jó hangulatúnak tűnt, ám a szakítással kapcsolatos kérdésekre kitérő válaszokat adott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek