Starity

Carrie: kiválasztották a Chris Hargensent alakító színésznőt

2012. augusztus 26. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy ideig nem lehetett biztosan tudni, Ivana Baquero vagy Portia Doubleday alakítja-e a számító Chris Hargensent az új Carrie-filmben, de nemrég fény derült a titokra!

hirdetés
Carrie: kiválasztották a Chris Hargensent alakító színésznőt

Június végén derült ki, hogy Stephen King egyik regényének filmváltozatából, az 1976-os Carrie című filmből újabb változatot, szám szerint az negyediket készítik el, amihez már a főszereplőket is megtalálták. Carrie-t a 15 éves Chloe Moretz alakítja, édesanyját, a bibliaőrült Margaretet pedig a rendkívül tehetséges Julianne Moore kelti majd életre.

Hónapokig gondolkoztak a rendezők azon, hogy kit válasszanak a számító és főgonosz Chris Hargensen szerepére. A két lehetséges lány a Hideg csontok sztárja, Ivana Baquero valamint a Gagyi Mami: Mint két tojás színésznője, Portia Doubleday voltak, ám a rendezők nem tudtak dönteni. Először úgy volt, hogy Ivanát választják, de valamiért meggondolták magukat, és Portiat tették be a készülő produkcióba. Talán a korkülönbség az oka: Ivana mindössze 18 éves, Portia pedig már 24.

A film az amerikai mozikban 2013. március 15-én startol majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek