Starity

A One Direction ismét rekordot döntött

Kapcsolódó sztárok

Liam Payne Liam Payne 18

Énekes

Harry Styles Harry Styles 6

énekes, dalszerző

Zayn Malik Zayn Malik 10

énekes

Niall Horan Niall Horan 14

énekes, gitáros

Louis Tomlinson Louis Tomlinson 11

énekes

Kapcsolódó cikkek

hirdetés
2012. augusztus 27. 07:07   |   Szerző: Lady Suzy

Nincs megállás a One Direction karrierjében, hiszen mi tagadás, a fiúk bizony keményen dolgoznak albumukon, valamint nemsokára megérkezik az első kislemez is, a Live While We're Young, amely még meg sem jelent, máris rekordokat döntöget.

A One Direction ismét rekordot döntött

A One Direction tagjai még augusztus 23-án feltöltöttek YouTube-csatornájukra egy videót, melyben elmondják, mikorra várható következő albumuk, valamint apróbb részleteket is elárultak a következő klipjükről.

Az album első kislemeze a Live While We're Young címet kapta, amit máris rajongók százai rendelhetnek elő az iTunes-on. De, hogy miért is érdekes ez? Nem másért, minthogy a dal felkerülése után pár órával máris 30 országban lett listavezető, így minden idők leggyorsabban és legtöbb példányszámban előrendelt kislemeze lett.

hirdetés

Ugyan a banda legújabb szerzeményébe még senki nem hallgathatott bele, máris hatalmas a rajongás körülötte. A dal hivatalos megjelenésének dátuma szeptember 30-ára van előjegyezve, valamint az új album valamikor novemberben várható.

A klipforgatás is javában zajlik már, ahogy azt a fiúk többször is említették Twitter-profiljukon, ám képek még csak most kerültek elő.

Hogy mire is számíthatnak a klippel kapcsolatban a rajongók? Ez egyelőre megválaszolatlan kérdés, de annyit már tudhatunk, kissé eltérő lesz többi kisfilmjüktől, így akár még meglepetéseket is okozhat.

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek