Starity

Eminem nem ért egyet Kanye Westtel

2010. július 25. 15:03   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eminem tett már durva és goromba dolgokat karrierje alatt, de a rapper azt mondta, amit Kanye West művelt múlt évben Taylor Swifttel az MTV Video Music Awardson, az túl van a határon.

hirdetés
Eminem nem ért egyet Kanye Westtel

"Hát ezt nem kellett volna megtennie. Úgy értem, ő [Taylor] egy kislány" - nyilatkozta a rapper a Spin Magazine-nak. Menjünk csak kicsit vissza az időben: 2009. szeptember 13, New York, Radio City Music Hall. Amikor Taylor Swift átvette a legjobb videoklipért járó díjat — amit a You Belong With Me videójához kapott — Kanye pofátlanul felment a színpadra és kijelentette, hogy Beyonce-nek járna ez a díj, aki meglepődötten a szája elé kapta a kezét. Az énekes később bocsánatot kért, nyilván — legalábbis részben — csak a felhajtásért és az újságcímlapokért csinálta.

A rapper úgy döntött, hogy az egyik dalában viccet is csinál Kanye-ról: a legújabb, Recovery albumán lévő No Love számának dalszövegében olvashatjuk a következőt: "Man, get these wack c-------ers offstage, where the f--- is Kanye when you need him? Snatch the mic from ‘em. b---h, I'mma let you finish in a minute, yeah that rap was tight, but I'm about to spit the greatest verse of all time."

"Ez... én rímeket csináltam, hogy sokkoljam az embereket, megint" - mondta a Spinnek. "Egy idő után az emberek megszokják a sokkot, és ez a vicc is halott lesz."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek