Starity

Miley Cyrus a drogok miatt viselkedik így

2012. augusztus 29. 11:11   |   Szerző: Shelby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus családja és ismerősei komolyan aggódnak a lány egészsége miatt. Szerintük az egyetlen lehetséges magyarázata a fiatal sztár különös viselkedésének a drogfogyasztás lehet.

hirdetés
Miley Cyrus a drogok miatt viselkedik így

Egy forrás azt nyilatkozta az amerikai Star magazinnak, hogy Miley Cyrus családja és barátai igencsak aggódnak a lány egészségéért. A bennfentes szerint a sztárhoz közel álló emberek mind aggódnak a súlyvesztesége, a cigarettázása valamint az új haja miatt, és a tény, hogy egyre több tetoválást csináltat csak ront a helyzeten.

„Miley egy teljesen új ember lett. Az új kinézete, és a mentális változása miatt szinte felismerhetetlenné válik azok számára, akik őt a legjobban ismerik. A családja egy ideig fontolgatta egy szakember beavatkozását a dologba, de a haja levágatása csak hab volt a tortán. Az egyetlen levont következtetés, ami a változó viselkedését magyarázhatja, az az, hogy drogozik” – mondta a lapnak nyilatkozó bennfentes.

Érthető a hozzátartozók aggogalma, de az egykori Disney-csillagnak mindenre van magyarázata. Sokan vádolták már anorexiával, miután rövid időn belül majdnem tíz kilótól szabadult meg. Ám kiderült, hogy glutén- és laktózallergiája miatt kényszerül másfajta étkezésre. Az új haját ért támadásokat pedig annyival reagálta le, hogy nem érdekli mások véleménye, viszont állítólag a rajongók előkerestek egy 15 éves korában adott interjút, amiben azt forszírozza, hogy mindig is fiús frizurát akart, csak a filmszerepei miatt nem lehetett neki. A cigarettázás pedig nem egy szokatlan dolog a fiatalok körében, csakúgy, mint az egyre divatosabb tetoválások, aminek a legtöbbje csak egy apró, szimbolikus szöveg, vagy motívum.

Ezek reális érvnek tűnnek, ám a nyár során többször is vágásnyomokat véltek felfedezni csuklóján a szemfülesek, amit viszont már nem nagyon lehet mivel kimagyarázni.

Marihuána fogyasztására való utalást már láthattunk a lány 19. születésnapi tortáján, valamint egy videó is napvilágot látott már erről, de nem gondolnánk, hogy kemény drogfogyasztó lenne a karrierjét szorgalmasan építő és közelgő esküvőjére készülő világsztár. Talán a rokonságnak észre kellene vennie, hogy az egykori Hannah Montana már felnőtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek