Starity

Figyeld a hercegnő stílusát az okostelefonoddal!

2012. augusztus 28. 15:03   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pillanatok alatt elkapkodják a boltokból az angol hölgyek azokat a ruhákat, amelyeket Katalin hercegnő legutóbb viselt az utcán. Egy új okostelefon-alkalmazással ugyanis folyamatosan értesülhetnek arról, hogy épp milyen ruhában van, és azokat hol lehet megvásárolni.

hirdetés
Figyeld a hercegnő stílusát az okostelefonoddal!

Hogy micsoda? Már az összes elfogyott? Nem is csoda, hiszen Katalin hercegnő egy igazi sláger, s nem csupán Angliában! A lehető legkifizetődőbb, ha vele reklámoznak valamit. Az általa viselt ruhákat például a Zara, Reiss vagy a Next divatházak árusítják – de csak pár napig, mivel viszik őket, mint a cukrot.

Csak idők kérdése volt, hogy mikor csinál valaki üzletet a hercegnőt ajnározó női tömeg kíváncsiságából. A fiatal és sikeres webdesigner, Helen Barclay dobta először piacra a Katalin-figyelő rendszerét. Az iPhone-alkalmazás Kates Style List néven tölthető le 0,79 euró ellenében az iTunes App Store-ból.


így néz ki az alkalmazás

„Rengeteg időt töltök azzal, hogy az interneten figyelem a különböző divatcégek és designerek munkásságát, így Kate ruháinak márkáját gyorsan fel tudom ismerni” – nyilatkozott a Telegraph-nak a programfejlesztő.

Felmérések szerint az USA-ban az ilyen sztárfigyelő szolgáltatásokat már a felhasználók húsz százaléka alkalmazza. Justin Biebert például egy Dress-Up nevű app segítségével bármikor felöltöztethetjük kedvenc ruháiba, vagy akár alsónadrágra is vetköztethetjük a fiatal énekest. De akár az Olsen ikreket is megfigyelhetjük, épp hol, kivel és mit vásárolnak és miben jelennek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek