Starity

Zenei karrierre vágyik Claudia Lee

2012. augusztus 28. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tévé képernyőjéről már ismerhetik a Zeke és Luther, illetve a Hart of Dixie sorozatok nézői, Claudia Lee most a zeneipar felé kacsintgat, egyesek máris Taylor Swift utódát látják benne.

hirdetés
Zenei karrierre vágyik Claudia Lee

A 16 éves Claudia Lee a televíziót már meghódította, hiszen a Hart of Dixie című sorozatban visszatérő szerepet kapott, ő játssza Lemon Breeland húgát, Magnoliát, akit az október 2-án startoló második szezonban is viszontláthatunk.

A tehetséges lány azonban a zene világát is szeretné meghódítani, ezért színészi karrierjével egy időben énekesi pályáját is elindította. Már 2011-ben kiadott két dalt, idén pedig az első albuma is megjelent. Hangja, stílusa és szőke fürtjei miatt sokan máris Taylor Swift utódaként tekintenek rá.

Claudia tegnap Twitterén izgalmas híreket harangozott be, amikről egyelőre még azt sem árulta el, hogy melyik tevékenységi körét érinti. Addig, amíg kiderül, meghallgathatjuk, milyen szépen énekel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek