Starity

Topmodellek gyerekkori képei — avagy miből lesz a cserebogár?

Kapcsolódó sztárok

Bar Refaeli Bar Refaeli 1957

Modell,...

Lily Aldridge Lily Aldridge 2164

topmodell

Constance Jablonski Constance Jablonski 3281

Topmodell

Josephine Skriver Josephine Skriver 5476

modell

Kapcsolódó cikkek

hirdetés
2012. szeptember 08. 10:10   |   Szerző: Pöttömke

Az NyMag nevű divatblog nem régen összegyűjtőtte híres modellek gyerekkori fotóit. Ragadjunk ki négy nőt a legsikeresebb modellek tömege közül, és tekintsük át, milyenek is voltak gyerekként, illetve hogyan jutottak el oda, ahol most tartanak!

Topmodellek gyerekkori képei — avagy miből lesz a cserebogár?

Constance Jablonski 1991. április 17-én látta meg a napvilágot a franciaországi Lille városában, de gyerekkorát Vimy városában töltötte. Kezdetben profi teniszezőnek készült, arról ábrándozott, hogy Martina Hingis nyomdokaiba lép egy napon. Kilenc évnyi versenyszerű teniszjátékos múltja után véletlenül csöppent bele a divat világába. Testvére, François-Xavier jelentkezett egy New York-i modellügynökségnél, ám végül Constance karrierjét egyengették tovább.

hirdetés

15 évesen benevezett a francia Elite Look modellversenyére, melyet meg is nyert. Győzelme után le is szerződtette az Elite, ám tanulmányai miatt félbeszakította modellkarrierjét, és csak két év múlva, 2008-ban kezdett el szakmaszerűen modellkedni. Számos divatbemutató mellett meghódította már a Victoria’s Secret kifutóját is, ahol 2010-ben, és 2011-ben is feltűnt. Idén pedig először fotózták a katalógusuknak is. Számos címlapon szerepelt már, több Vogue– és Harper’s Bazaar-címoldalon tündökölt. Dolce & Gabbana, Nine West, MaxMara, Sonia Rykiel, Alberta Ferretti világmárkák szerződtették le reklámarcnak. 2010-óta az Estée Lauder egyik kampányarca. Jelenleg a 6. legkeresettebb modell a Models.com szerint.

A következő fotón látható tündéri kislány bizony Bar Refaeli, Izrael talán legnépszerűbb modellje. 1985. június 4-én született Hod HaSharonban, Izraelben. Édesanyja a 70’-es években híres modell volt Izraelben. Bar már nyolc hónaposan a kamerák elé állt egy reklám elejéig, komolyabban 15 éves kora óta modellkedik. Többször is fotózták a híres Sports Illustrated Swimsuit Issue-nak, emellett volt már a Garnier, Agua Bendita, Gap, és a Peter Hahn reklámarca is.

Jelenleg az Escada Especially Escada névre keresztelt parfümjét népszerűsíti. 2012-ben a Maxim magazin a legszebb nőnek kiáltotta ki. Bar már zsűriként is bizonyíthatott: ő volt az egyik zsűritag Heidi Klum műsorában, a Germany's Next Topmodelben.

Josephine Skriver jelenleg Dánia egyik legfeltörekvőbb modellje. 1993. április14-én született a dán fővárosban, Koppenhágában dán anyától és holland apától. Édesanyja, Mette számítógép analitikus, édesapja tanár a Copenhagen University-n. Josie szülővárosában nőtt fel. 15 évesen kezdett el modellkedni Dániában.

Egy nyilatkozata szerint New Yorkban fedezték fel, miközben focimeccsen vett részt a csapatával. Rögtön kiszúrta magának egy modellügynök, ám Josie ekkor még törte az angolt, és hamarosan visszautaztak Dániába.

Amikor hazaért, egy barátja és a nagynénje rábeszélték, hogy küldje be Dánia legnagyobb ügynökségéhez, a Unique-hoz amatőr fotóit. Innen már nem volt megállás. Volt már a Best Behaviornak, a Bvlgari Omnia Coral pafrümjének, a MaxMarának is az arca. Jelenleg a Gucci Cruise, és a Max & Co termékeit népszerűsíti. Nemrég a Victoria's Secretnek is fotózták.

Ez az életvidám kislány Lily Aldridge. 2003-ben kezdett el modellkedni, akkor még nem túl sok sikerrel. Nem igazán kapott felkéréseket. A nagy lehetőség akkor jött el Lily számára, amikor 2009-ben felvonulhatott a Victoria's Secret fehérnemű márka éves bemutatóján.

2010-ben exkluzív szerződést ajánlott Neki a VS, így Lily is a Victoria's Secret angyalainak számát gyarapítja jelenleg is. Szerepelt a Gap, J Brand, Rag & Bone divatmárkák kampányaiban. 2007 óta Caleb Followill-lel, a Kings of Leon frontemberével alkotnak egy párt. Caleb 2010-ben jegyezte el a szépséges modellt. 2011 májusában meg is tartották a menyegzőt. 2012. június 21-én Lily világra hozta első gyermekét, aki kislány lett, és a keresztségben a Dixie Pearl Followill nevet kapta, akit azóta már be is mutatott a nagyérdeműnek.

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek