Starity

Baricz Gergő pap akart lenni

2012. augusztus 29. 15:03   |   Szerző: like me

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Baricz Gergő életében lényeges változást hozott az X-Faktor. De mi lett volna az erdélyi fiúból, ha soha nem jelentkezik a tehetségkutatóba?

hirdetés
Baricz Gergő pap akart lenni

Baricz Gergő az X-Faktor tehetségkutó egyik felfedezettje a műsorban megmutatta, hogy igenis konyít a zenéhez. Ám, ha az X-Faktor és a hírnév nem tört volna be egy villámcsapásra az életébe, a borzonti fiú bizony papnak adta volna a fejét. Az interjúban mesélt vallási nézeteiről, és hogy mekkora hatást gyakorol egy székely születésű ember életében a hit.

„A hit mindig is része volt a családom életének. A szüleim vallásos emberek, a nagybátyám pedig pap. Sőt sokáig én magam is biztos voltam benne, hogy ha felnövök, pap leszek. Gyerekként gyakran magamtól csináltam ostyát otthonra. Kiszórtam egy kis lisztet, és vizet csepegtettem rá. Mára kicsit megváltozott a véleményem a vallásról, de a gyökereimet nem tagadom meg – nyilatkozta a Hot! magazinnak Gergő, majd a szüleiről is szót ejtett, akiknek a mai napig szokatlan módon köszön.

„Telefonon például mindig dicsértessékkel köszönünk el. Ezt Pesten eleinte kicsit cikinek éreztem, főleg a csajok előtt, aztán rájöttem, hogy ez vagyok én, nincs ezen semmi szégyellnivaló” - tette hozzá az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek