Starity

A Home and Away színészei egymásra találtak

2012. szeptember 03. 13:01   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem egyszer fordult már elő a sztárvilágban, hogy a forgatásokon talál egymásra két színész. Az Otthonunk című sorozatnak köszönhetően több színész is megtalálta élete párját.

hirdetés
A Home and Away színészei egymásra találtak

Rebecca Breeds és Luke Mitchell

A H2O sztárja és Rebecca nem csak a sorozatban alakítottak egy párt. 2012. áprilisában kérte meg barátnője kezét a sellőfiú, akivel az Otthonunk forgatásán találkozott először. A leánykérésre Hayman Islanden, Ausztrália egyik legszebb partján került sor, mikor Luke születésnapját ünnepelték, elrejtőzve a kamerák elől.

„Nem mondtam el senkinek mit terveztem, egy léleknek sem, még a szüleimnek sem”nyilatkozta Luke. „Megfordultam, és ott volt Luke térdelve, a térdén pedig egy kis doboz. Annyira meglepődtem, először szóhoz sem jutottam – emlékezett vissza Rebecca.

Samara Weaving és Axle Whitehead

Samarának három éves kapcsolata ért véget Paul nevű férfival, akivel még a középiskolában találkozott. Nem panaszkodhat, hamarosan rátalált a szerelem ismét. Axle karjaiban megtalálta a boldogságot.
”Még új, de nagyon jól működik – mondta a boldog énekes. – Remélem a szőkeség Hollywoodban is befut, és nagyszerű karrier vár rá„ - folytatta. A leányzó és párja között 11 év van, de úgy látszik, őket nem zavarja. Nem egy ausztrál színészből lett világsztár, Chris Hemsworth és Isla Fisher szintén a sorozatban kezdte pályafutását.

Tessa James és Nate Myles

A lány szekrényébe először egy két dollárt érő rózsaszín gyűrűt tett a futball játékos, melyet egy játékboltban vásárolt, majd egy 1,5 karátos élénk sárga gyémánt gyűrűvel lepte meg szerelmét. A boldogító igent 2011 karácsonya előtt pár nappal mondták ki Melbourne-ben, nagy titokban, a család és a szűk baráti kör előtt, köztük az Otthonunkból ismert Esther Anderson, Jodi Gordon és Samara Weaving. Az esküvő utáni lakoma a James család hawthorni otthonában lett megszervezve.

”Gyönyörű volt. Nem hiszem, hogy láttam volna valaha ennél szebbet. A kedvenc részem az volt, mikor az édesapja felemelte a fátylat" – mondta a ceremóniáról Nate.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek