Starity

Vince Vaughn és Owen Wilson, mint gyakornokok

2012. augusztus 30. 09:09   |   Szerző: kathrin22

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Ünneprontók ünnepe című film sztárjai ismét együtt forgatnak. A 2005-ös sikeres film után ezúttal egy teljesen más szerepben mutatják meg magukat.

hirdetés
Vince Vaughn és Owen Wilson, mint gyakornokok

The Internship (Gyakornokok) címet viselő film forgatókönyvét maga Vince Vaughn írta. A rendezői székbe pedig Shawn Levy (Szakítópróba, Éjszaka a múzeumban 1-2., Vasököl) foglal helyet – írja a Movieweb.

A készülő film, melyet június 25-én kezdtek el forgatni, két negyvenes éveiben járó férfiról szól, akiket a modernkor fejlődése miatt, egy informatikai vállalattól elbocsátanak állásukból. Kétségbeesésükben azonban munkára lelnek. Mégpedig gyakornokokként egy high-tech cégnél, de itt sem megy semmi gördülékenyen, ugyanis egy csapat teljesen felkészült és mindenre elszánt huszonévessel kell felvenniük a versenyt a 21. század egyre jobban feljődő digitális világában.


a The Internship forgatásán – Owen Wilson és Vince Vaughn

A produkcióban több híresség is feltűnik. A Teen Wolf egyik sztárja, Dylan O'Brien, továbbá Will Ferrel, John Goodman, Rose Byrne és Jessica Szohr.

Hogy milyen megpróbáltatásokon megy keresztül a két főszereplő, azt 2013 nyarán megtudhatjuk, a film várhatóan ekkor kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek