Starity

Lola érettebb a korosztályánál

2012. augusztus 30. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokkal korábban szembesült a felelős, önálló élettel, ezért érettebbnek tartja magát a többi fiatalnál Lola, aki szinte a közönség szeme előtt nőtt fel.

hirdetés
Lola érettebb a korosztályánál

Lola még szinte kamaszként költözött fel Budapestre. Édesapja egyedül nevelte, így már otthon is kivette a részét a házimunkából. Karrierje kezdetén pedig stúdióba járt, koncertezett, tanult, klipeket forgatott, így sokkal kevesebb ideje jutott kiélvezni azokat az éveket, amelyeket a legtöbben bulizással, felhőtlen szórakozással töltenek – de az énekesnő ezt egyáltalán nem bánja.

„Sok haszna van annak, hogy gyorsan önálló lettem. Egyrészt azt csinálhatom, amit igazán szeretek. Megvalósíthattam az álmaimat, ami sokaknak nem adatik meg. Másrészt pedig bizonyos dolgokban sokkal érettebb vagyok, mint a velem egyidősek. Hamar pénzkereső lettem, ami felelősséggel jár. Megtanultam, hogy időben be kell fizetni a számlákat, háztartást vezetek, tudok spórolni és az évek alatt belerázódtam abba is, hogy mire kell odafigyelni egy munkaszerződésnél. Szóval felnőttebb vagyok a többi huszonnégy éveshez képest, ugyanakkor megmaradtak a bolondos, gyerekes dolgaim is”idézi Lolát a STOP.

Lola nyáron megjelent klipje is már sokkal komolyabb, mint a korábbiak. A 24 éves énekesnő a Túl a falakon című dalát tartja pályafutása eddigi legjobb videoklipjének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek