Starity

Ők lesznek az idei MTV VMA sztárfellépői

2012. augusztus 31. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei MTV Video Music Awards-díjátadó színvonalasabbá tételében a sztárfellépők show-ja is nagyot dob. Már biztosak lehetünk abban, hogy jóra számíthatunk, mert végre kiszivárgott a sztárfellépők listája.

hirdetés
Ők lesznek az idei MTV VMA sztárfellépői

A VMA mindig is a színvonalasságáról és a díjakról volt híres, ami idén sem fog elmaradni. Végre kiszivárgott az a lista, amire már sokan vártak, kiderült kik fognak fellépni az idei díjátadón.

A lista idén sem sikerült hosszúra, viszont jobbnál jobb sztárokat láthatunk majd szeptember 6-án. A listát a mostanában pasiügyeiről ismert Demi Lovato kezdi, aki jelöléssel is dicsekedhet, de csak eggyel, ennek ellenére nagyon fel van dobva a show miatt: „Már nagyon izgatott vagyok. Remélem nagyon jó show lesz!” – mondta Lovato.

A második sztárfellépő a Legjobb elektronikus klip kategóriában is jelölt Calvin Harris lesz. A Skrillex ellenfelének tekintett Dj most fog először fellépni a VMA színpadán. Talán Demi Lovato után a legjobban várt fellépő Rihanna lesz, akinek nem ez lesz az első VMA fellépése, de mégis van miért izgulnia: öt kategóriában is jelölték.

A VMA-n debütáló Frank Ocean semmilyen jelölést nem kapott, de lehet, hogy jövőre már ő is kap, ha nagyot durrant a színpadon. A Green Day biztos alapokkal léphet színpadra, mivel nekik sem ez az első fellépésük. Annyit elárultak, hogy talán az új albumról fognak egy számot elénekelni. Az idei nagy visszatérő Pink lehet, hiszen a terhessége alatt kihagyott éveket most szeretné bepótolni, így valami nagy dolgot várunk tőle.

Taylor Swift a következőt nyilatkozta a díjátadóval kapcsolatban: ”Olyat fogok mutatni a nézőknek, ahogy még soha sem láthattak engem!” – ezzel érvényesítette a pletykákat, miszerint ő is az egyik fellépő, valamint jócskán felcsigázta a rajongókat.

Természetesen nem maradhat el a világhírű One Direction fellépése sem, akiknek ez lesz az első VMA-juk, ahol már jelöléssel is büszkélkedhetnek. A banda azt is elárulta, hogy egy vadiúj számmal készülnek az estére.

Végül de nem utolsó sorban Alicia Keys lesz az, aki még a meghívott a sztárfellépők hosszú sorát gazdagítja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek