Starity

Vidd haza te is Az éhezők viadala sztárjait!

2012. szeptember 01. 18:06   |   Szerző: cady17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lawrence és Liam Hemsworth ezentúl bármelyik rajongó szobájában helyet kaphat a Tonner Dollnak hála.

hirdetés
Vidd haza te is Az éhezők viadala sztárjait!

Az Alkonyat két főszereplője, Bella és Edward, vagyis Kristen Stewart és Robert Pattinson után most megérkeztek Az éhezők viadala két színészének, Liam Hemsworth és Jennifer Lawrance karakterének babái is.

A Tonner Doll nevezetű cég tavaly áprilisban jelentette be, hogy elkezdik gyártani a Katniss és Gale babákat és ezeknek a szereplőknek a fotói már láthatóak a hivatalos weboldalon, ahol már meg is lehet őket rendelni. A nagyjából 40 cm-es figurák elérhetőek potom 179 és 169 dollárért, ami átszámítva körülbelül 40.000 forintnak felel meg, azt azonban még nem jelentették be, hogy hivatalosan mikor jelennek meg a babák az áruházak polcain.

Egyes rajongók szerint azonban a Katniss-baba arca inkább a Dr. Csont sztárjára, Emily Deschanelre hasonlít kísértetiesen, mintsem Jenniferre, ami nem is olyan meglepő, hiszen az ilyen babák sokszor nem úgy néznek ki, mint a készítőket ihlető sztárok a való életben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek