Starity

Dívaként viselkedik Alexandra Burke

2012. szeptember 02. 13:01   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alexandra Burke, a 2008-as brit X Factor nyertese utolsó pillanatban mondta le fellépését, mert nem volt elégedett a színpad kinézetével.

hirdetés
Dívaként viselkedik Alexandra Burke

Alexandra Burke tegnap a brightoni fesztiválon lépett volna fel, de az utolsó pillanatban lemondta a koncertet arra hivatkozva, hogy technikai problémák adódtak a színfalak mögött. Azonban egy bennfentes a PinkNews.co.uk-nak elmondta, hogy valójában azért lett lefújva, mert „az énekesnőnek nem tetszett a színpad kinézete, és menedzsere nem volt elégedett a közönség méretével”.

Alexandra legutóbb 2011-ben lépett fel az eseményen, akkor így nyilatkozott: „Olyan, mintha a világ tetején lettem volna. Imádok Brightonban jönni, pláne akkor, ha van egy kis szabadidőm.”

A rajongók felháboródtak, mivel egész nap kedvencükre vártak, és most magyarázatot várnak tőle. „Hogy merészeli? Mi van vele? Mi van Brightonnal? Ez egy nagyszerű nap, tavaly is itt volt, de ma miért nem lép fel, ahogy azt ígérték?”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek