Starity

Miley Cyrus már nem akar házasodni

2012. szeptember 02. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus kijelentette, hogy nem izgatja az esküvője, sőt most már a házas élethez sincs kedve. Ezt a minap Perez Hilton sztárblogger árulta el.

hirdetés
Miley Cyrus már nem akar házasodni

Bombaként robbant a hír, miszerint a két ifjú színész Miley Cyrus és Liam Hemsworth eljegyezték egymást. A sajtó a kapcsolatuknak nem adott valami hosszú időt, ráadásul többen is úgy gondolják, hogy túl fiatalok még a házassághoz. Sőt, júliusban maga Miley írt ki Twittere egy félreérthető bejegyzést, ami egész lavinát indított el.

Perez Hilton számolt be elsőnek arról, hogy Miley nem tudja, mit akar. Azt már kijelentette, hogy nem érdekli az esküvője, de már azt sem tudja hozzá akar-e egyáltalán menni vőlegényéhez.

A celebblogger szerint az egykori Hannah Montana nem veszi komolyan a házasságot, sőt állítja, hogy látta a lányt egy klub előtt a gyűrűje nélkül. Egyszer a barátai meg is kérdezték Cyrust, hol a gyűrűje, ő pedig azt válaszolta, hogy fogalma sincs.

Végül pedig a forrás szintén kitart amellett, hogy Miley már nem akar házasodni, állítását pedig a sztár meglepő kijelentésére alapozzák: „Igen eljegyeztek, de ki tudja meddig fog tartani” – mondta állítólag Miley a barátainak.

A rajongóknak egyelőre nyugalmat jelenthet, hogy ez is még csak egy pletyka, hasonlóan a drogfogyasztásáról szóló rémhírekhez. Remélhetőleg egyik sem igazolódik majd be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek