Starity

Bódi Sylvi szado-mazo ékszereket csináltatott magának

2012. szeptember 04. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyedi Swarovski kristályokkal kirakott lakkbőr csukló- és bokapántot csináltatott magának Bódi Sylvi, aki első sorban saját szórakoztatására viseli az ékszert, a többit pedig rábízza a fantáziánkra.

hirdetés
Bódi Sylvi szado-mazo ékszereket csináltatott magának

Nem szokványos képet posztolt a Facebookra Bódi Sylvi a hétvégén. A fotón szado-mazo bilincsekre emélkeztető kelléket láthatunk a csuklójára és a bokájára erősítve. A kommentje szerint külön az ő számára tervezték az ékszert, de azzal kapcsolatban, hogy miért is van szüksége erre az erotikus kellékre, már nem sokat írt, de az biztos, hogy örömében fülig ért a szája.

„Megvan a vasárnap délutáni program... ;)) Köszönöm a Lakkshopnak, hogy elkészítette és felszerelte számomra ezt a Swarovski kövekkel kirakott lakkbőr csukló és bokapántot! Gyönyörűségesek lettek!!! :)))) Valamire csak jó lesz... ;D ;)))” olvasható a Facebook-oldalán a kép mellett.


Fotó: Facebook

A Bors megkérdezte személyesen is a playmate-et, hogy miért készíttette a különleges lakkbőr cuccot. „Nagyon régóta vágytam már egy ilyen szettre, amit csak nekem terveztek. És hogy kinek az örömére készült? Elsősorban a sajátomra, de amúgy sem szeretném ezt túlzottan részletezni, hiszen mindenkinek van fantáziája – mondta nevetve. – Egyszer, talán két éve, Las Vegasban voltam fotózáson, ott készült olyan képsorozat rólam, amelyen bőrpántokkal kötöttek ki az ágyhoz. Azóta vágyom rá, hogy szert tegyek ilyen pántokra, most pedig végre itt díszítik a hálószobámat. Ugye, nem kell tovább részleteznem?” – mondta titokzatosan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek