Starity

Kórházba került a Green Day frontembere

2012. szeptember 04. 17:05   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Billie Joe Armstrong vasárnap kórházba került, így egy olaszországi koncerten már biztosan nem tudnak fellépni.

hirdetés
Kórházba került a Green Day frontembere

Rosszullét miatt kórházba szállították vasárnap este a Green Day punk-rock együttes frontemberét, Joe Armstrongot, így a turnén lévő bandának egy bolognai koncertet már mindenképpen törölnie kellett.

Eddig nem érkeztek hivatalos jelentések Billie Joe problémájáról, de az a hír járja, hogy a gyomrával vannak gondjai, és még nem lehet tudni, hogy mikor engedik ki a kórházból.

A csapat másik két tagja, Tré Cool és Mike Dirnt egy videóüzenetben kért bocsánatot a csalódott rajongóktól: „Őszintén bocsánatot kérünk a rajongóktól, de sajnos Billie Joe betegség miatt kórházba került, és sajnálattal közöljük, hogy a bolognai koncertet törölni kellett ma este. Szívás!„ – mondta a gitáros, Mike Dirnt, majd a dobos hozzátette: „Mi is rendkívül feldúltak vagyunk, de Billie Joe is nagyon ideges miatta.”

Reméljük Billie hamar rendbe jön, hiszen új albumuk hamarosan történő megjelenésekor valószínüleg nem a kórházban akar ünnepelni, amit utána két másik is követ, így 2013 elejére a Green Day-fanoknak már egy album-trilógia kerülhet a kezükbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek