Starity

Michael Fassbender rocker lesz

2012. szeptember 05. 09:09   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michael a Film4 új komédiájában fogja egy rocker banda fő énekését alakítani.

hirdetés
Michael Fassbender rocker lesz

Michael Fassbender mindig is ügyelt arra, milyen projekteket ad ki a kezéből. A Szégyentelen és X-Men-filmekkel elhíresült színész most örül, hogy végre komikus oldalát is megmutathatja. Már régóta várt egy ilyen projektre és minden bizonnyal nem lesz baj a karakter megformálásával. Michael egy interjúban elárulta, hogy lázadó rocker volt fiatalként és most is a rock zenéket preferálja, szívesen hord Metallicás pólókat és emlékszik még arra az időre, mikor még vállig hosszú haja volt.

Michael beválogatása meglepetésként ért mindenkit. A tévéfilm sztoriját és néhány szereplőjét már bejelentették napokkal ezelőtt, tehát legújabb információk szerint a Film4-csatorna Frank című komédiájában láthatjuk majd a főszereplő Domhnall Gleesont, aki egy kezdő rock énekes, csatlakozik egy metál rockot játszó rockbandához, aminek énekesét fogja Michael Fassbender alakítani.

A projekt forgatásának időpontjáról még nincs hivatalos infó, a Film4 minden információt visszatart, amíg lehet. A komédia rendezője Lenny Abrahamson és a Az adósság című film írója, Peter Straughan készíti a forgatókönyvet. Az Indiewire magazin ír humorral vegyített önéletrajzi filmként jellemzi a produkciót, ami esetleg megjelenhet DVD-n is bár a weboldal nem állítja biztosan, nem megerősített információk szerint ez egy tévéfilm, amit csak a Film4 nézői láthatnak. A Film4 adta ki egyébként a Szégyentelen című filmet is DVD-n.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek