Starity

Vastag Csabát bombázók veszik körül

2012. szeptember 05. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Különleges élménynek ígérkezik a Vastag Csabával kiegészült Miss Orchestra Sinfonica bemutatkozó koncertje, ahol a közismerten szép magyar lányok megmutatják nem csak külsejükre, tehetséges muzsikájukra is érdemes felfigyelnünk!

hirdetés
Vastag Csabát bombázók veszik körül

A Miss Orchestra Sinfonica csapata Németországban a „világ legszebb zenekara”-címet kapta, most pedig arra készülnek, hogy Magyarországon is meghódítják a nagyérdeműt.

Bemutatkozó koncertjükre szeptember kilencedikén, este nyolc órás kezdéssel a budavári Hilton Hotel Báltermében kerül sor, ahol a sztárvendég nem más lesz, mint az X-Faktor-győztes Vastag Csaba.

„Csaba nem véletlen választás volt a zenekar számára, hiszen, mint kiderült, régóta dédelgetett álma volt egy szimfonikus zenekarral való fellépés és olyan repertoár kiválasztása, ami az énekes komolyabb arcát is reprezentálja. Mivel a zenekar nem csak profi zenészekből, de csinos hölgyekből is áll, egyszerű volt a helyzet, amikor Csaba először találkozott a Miss Orchestra Sinfonica hölgyeivel a Hilton Szállodában. – Kezdte Presztolanszky András karmester. – A zenekar itthoni bemutatkozó hangversenyéhez egyértelmű lett, hogy Csaba férfias és karakteres egyéniségére van szükség, dalaiban megtalálható szenvedély, és egy érzéki szimfonikus hangzás igazán izgalmasnak tűnik, így mindkét fél számára igazi kihívást jelent az első nagykoncert.”

„Biztos vagyok abban, hogy olyan élményben lesz részem, amiben eddig még soha! Erre a fellépésre szívesen fogok visszaemlékezni!” – lelkesedett a tehetségkutatóban megsimert énekes, akit lenyűgözött a hölgyek szépsége.

Tehát szeptember kilencedikén, este nyolc órakor mindenképpen érdemes ellátogatni a Hiltonba. Bővebb információ a zenekar Facebook-oldalán található.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek