Starity

Meglepődtek a mentorok, pedig már ismerték Zámbó Krisztiánt

2012. szeptember 05. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csak színjáték volt a zsűri döbbent tekintete az X-Faktor idei szériájának első adásában, amikor meghallották Jimmy legidősebb fiát énekelni.

hirdetés
Meglepődtek a mentorok, pedig már ismerték Zámbó Krisztiánt
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Minden bizonnyal a legnagyobb visszhangot Zámbó Krisztián fellépése okozta az X-Faktor első adásában. Az apja árnyékából kitörni akaró fiút mintha meg sem ismerték volna a mentorok. Bemutatkozása után Geszti Péter vissza is kérdezett, hogy valóban Jimmy fiát tisztelhetik-e benne, majd könnyes szemmel hallgatták végig a Bukott diák című méltán népszerű ballada áthangszerelt verzióját. Megható képsoroknak lehettünk tanúi, de a zsűri meglepettsége nem volt más, mint előre megrendezett jelenet, hiszen a zenei élet nagyágyúi már régóta ismerik a fiút.

Aki jártas a magyar zenei életben, az jól tudja, hogy Krisztián neve nem új a szakmában, 2010-ben már önálló lemeze is jelent meg, azóta pedig rendszeres fellépő kisebb rendezvényeken, jelenleg Fásy Ádám szárnyai alatt haknizik. A fellépésekből kifolyólag Krisztián személyesen ismeri Keresztest és Ferót, nagy valószínűséggel Gesztit is, de Malek Miklóshoz még ennél is közelebbi kapcsolat fűzi. A Zámbó fiú Szerelem angyala című albumának Malek volt a zenei producere, ráadásul a korongon szereplő egyik dalt is ő szerezte.

„Mindenki tudja, hogy Malek Miklós írt Krisztiánnak egy dalt. Úgy kerültek kapcsolatba, hogy közös kiadójuk volt, a Warner Music. Egyébként is, Krisztiánról a szakmában mindenki tudja, hogy kicsoda, rengeteg helyen énekelt, tévéműsorokban szerepelt. Nem hiszem, hogy egy Geszti Péternek elkerülte volna a figyelmét, hiszen ugyanabban a kis hazai médiában mozognak mindketten. Hogy miért játszották azt, hogy nem ismerik? Semmi különös, ilyen a showbiznisz” – mondta a Borsnak Krisztián egy ismerőse.


A 2010-ben megjelent lemez borítója

A Blikk megkérdezte az X-Faktor főszerkesztőjét, hogy Malek és Zámbó közös munkája nem okoz-e összeférhetetlenséget a műsorban. „Nincs szó erről, egy tízmilliós országban elkerülhetetlenek az ilyen összefonódások, ráadásul Miklós hosszú ideje az Egyesült Államokban él, világsztárok mellett több száz előadóval dolgozik együtt. Éppen ezért nem mindig tudja, kinek írt dalt, többnyire nem is találkozik azokkal, akik később eléneklik a számait” – nyilatkozta Schiwert-Takács László.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek