Starity

Neten keresi szexpartnereit Cristofel

2012. szeptember 05. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenei életbe is betörni kívánó kubai skalpvadász újabban esténként a Facebookon toborozza a lányokat egy kis szexhez. Jelentkező pedig bőven akad.

hirdetés
Neten keresi szexpartnereit Cristofel

Bár azt gondolnánk, hogy nem tudja már saját magát tovább überelni a hülyeség terén a nemrég új zenei szerzeményével riogató exvillalakó, de még mindig tud meglepetést okozni. Illegális szteroidkúráját befejezve most inkább a szexre koncentrál, ehhez pedig már nem a hagyományos módszereket veti be, hanem az internetet hívja segítségül.

Facebook-oldalán több bejegyzést is találunk, ahol lányokat invitál szerény hajlékába, amelyben ráadásul szüleivel együtt él.

A válaszok nagy része támadó jellegű, de mégis akad jópár jelentkező lány, olyan sok, hogy válogatni kénytelen közülük. Cristofel már korábban is hencegett csajozási sikereivel, most is büszkén mesélt élményeiről a Blikknek.

„Az első felhívásomra rengetegen jelentkeztek. Igaz, negyven csajból húsz kapásból kamu volt, de a maradékból is szépen tudtam válogatni. Több ilyen is előfordult már, majdnem mindig szex lett a vége. Bár az egyik azt hitte, hogy csak beszélgetni fogunk, miután felvilágosítottam, hogy nekem egészen más terveim vannak, akkor is igent mondott. Volt olyan is, amikor két 18 éves csaj egyszerre jött fel, velük hármasban csináltuk” – mesélte a nőcsábász, aki az éneklés mellett csajozást oktató randuguruként is el tudja képzelni magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek