Starity

Vampire Diaries: az első jelenetek

2012. szeptember 06. 14:02   |   Szerző: like me

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Habár a sorozat idén kivételesen októberben rajtol, a csatorna máris leadta az első jeleneteket a várva várt 4. évadból.

hirdetés
Vampire Diaries: az első jelenetek
Fotó: The CW

Október 11-én startol a The CW egyik legsikeresebb sorozatának, a Vámpírnaplókak a negyedik évada. A szériának szerte a világon hatalmas rajongótábora van, így tévénézők milliói várják türelmetlenül az új szezont.

Az egyperces előzetes többnyire Elenáról szól, aki a harmadik évad nagy csapásaként változott vámpírrá, és most kétkedve kérdezi, hogy „halott vagyok?” és ijedve fordul Stefan és Damon felé, akik mindenben támogatják.

A videóban még láthatjuk Jeremyt is, aki immár az egyetlen olyan gyakoribb szereplő a sorozatban, aki földi halandóként éli mindennapjait. Bonnie-ban felvetődik a kérdés, hogy újból segítségül hívja a túlvilágot Elena ügyében. A legfontosabb az évadnyitó epizódban, hogy Elenának a teljes átváltozás előtti utolsó napját eleveníti fel, tehát, mielőtt vért kell innia, hogy befejezze az átváltozást, és hallhatatlan vámpír maradjon. Kérdéses, hogy Elena vállalja-e, hogy vámpír lesz, vagy inkább nem fejezi be az átváltozást, és meghal?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek