Starity

Metallicával vigasztalódott Lilu

2012. szeptember 06. 14:02   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Házibuli filmzenéje volt az első kedvenc, a Metallicát hívta segítségül bánatában, forgatás előtt pedig Christina Aguilera inspirálta. Lilu számtalan meghatározó slágerre emlékszik vissza életéből, kedvenceit hallgatva pedig bármikor szívesen idézi fel az egykori emlékeket.

hirdetés
Metallicával vigasztalódott Lilu
Fotó: Red Lemon

Egy-egy slágerrel emlékszik vissza életének fontos momentumaira Lilu. A tini korszak legjobb zenéi mellett az örökzöld kedvencek is bevillantak, sőt az is kiderült, hogy ma mit hallgat legszívesebben a csinos műsorvezető. A nosztalgiázás közben még egy saját listát is összeállított, így bármikor ráhangolódhat az egykori favoritokra.

„A legelső szám, amire gyerekkoromból emlékszem a Házibuli című film zenéje volt, de igazából mindig is a rockzenét szerettem. Tini koromban, ha rossz kedvem volt Metallicát hallgattam, az egyik kedvencem a Nothing else matters volt. Amikor bekerültem a VV3-ba, adások előtt Christina Aguilerától a Stonger adott erőt, mielőtt kiléptem a kamerák elé. A mostani kedvencem a Foo Fighters, Pretender című számuk a telefonom csengőhangja is. Dávid pedig folyton Pink Get the party started dalát énekelgeti” – idézte fel az RTL Klub népszerű műsorvezetője.


Fotó: Red Lemon

Lilu szívesen nosztalgiázik, amelyet manapság a technikai újdonságok nagyban megkönnyítenek. Így akár két felvétel között is kikapcsolódhat kedvenceivel.

„Sokat használom mostanában a Deezer zeneszolgáltatást, mivel 18 millió szám között kivétel nélkül megtalálom a keresett zenéket. Így ha nosztalgiázni támad kedvem, akkor pár perc alatt összeállíthatok egy listát a telefonomon kedvenceimből, akár út közben is – mesélt zenehallgatási szokásairól Lilu. – Főleg, hogy nagyon fontosnak tartom, hogy kiálljak a legális zeneletöltés mellett. Azt gondolom, hogy a zenészeket meg kell tiszteljük azzal, hogy fizetünk a dalaikért, hiszen ez az ő munkájuk, az ő szellemi termékük” – mondta Lilu.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek