Starity

Lady Gaga új multimédiás élményt ígér az albuma mellé

2012. szeptember 07. 10:10   |   Szerző: Ratata

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő ma hajnalban töltött fel új információkat legújabb lemezéről, az ARTPOP-ról saját közösségi oldalára. A piacon még újnak számító formátumban, alkalmazás formájában letölthető albumot jelentet meg.

hirdetés
Lady Gaga új multimédiás élményt ígér az albuma mellé

A nemrég új tetkót villantó Lady Gaga ismét meglepte rajongóit. Közzétette, hogy legújabb lemeze, az ARTPOP nem csak egy album lesz, hanem egy igazi multimédiás élmény is egyben. Az énekesnő úgy gondolta, hogy legjobban úgy lehet elmerülni az ARTPOP tartalmában, ha saját applikációt ad ki IPadokra és IPhone-okra.

Ezzel Gaga az egyedi fekete színű Fame illata után ismét egy új dolggal próbálkozik. Bár korábban már Björk is jelentetett meg iTunes-on letölthető alkalmazást, Lady Gaga a népszerűsége által most egy új korszakot nyithat meg a zenei piacon.

Az alkalmazásban böngészhetünk dalok között, chatelhetünk, játszhatunk, megismerhetjük a legújabb divatokat, valamint természetesen Lady Gagáról is olvashatunk. Az anyaszörny azt is hozzátette, hogy folyamatosan friss információkkal fogják ellátni az applikációt, ahogy azt a Twitteren és a Littlemonsters.com-on is teszik, így semmiről nem késnek le azok, akik csak azzal rendelkeznek.

Gaga azt is elárulta, hogy ebben az új projektben saját ranjongói inspirálták, akik folyamatosan képekkel, animációkkal és grafikákkal kommunikálnak vele a saját gyártású közösségi oldalán éjjel-nappal, ezért most ő hoz létre valami újat.

A végére pedig viccesen hozzátette, hogy mindenki kezdjen el iPad után könyörögni karácsonyra, de azok se keseredjenek el, akiknek erre nincs lehetőségük, mert a szokásos fizikai és digitális formában is elérhető lesz az új album várhatóan 2013 tavaszától. Hogy más platformokon is elérhető lesz-e az applikáció, azt egyelőre nem tudni, de szerintünk az Androidosoknak sem kell aggódni, Gaga valószínűleg mindenkire gondol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek