Starity

Fernando Torres jubilál

2012. szeptember 07. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pénteki Szaúd-Arábia elleni válogatott meccsen, Fernando Torres is "százados" lehet: századszor öltheti magára a spanyol mezt.

hirdetés
Fernando Torres jubilál

Pénteken századik alkalommal öltheti magára a spanyol nemzeti válogatott mezét Fernando Torres. A spanyol csatár, aki a Kölyök (El Nino) becenévre hallgat, elérkezhet egy újabb mérföldkőhöz a pályafutásában. A világ- és Európabajnok címvédő spanyol nemzeti válogatott Szaúd-Arábia legjobbjaival kerül majd szembe a barátságos meccsen. A spanyol csatár szereplésének nem lehet semmi akadálya igazából, a meccs tét nélkül zajlik majd Pontevedrában.

A 28 éves csatár a londoni kékek, az angol Chelsea FC játékosa, és idegenlégiósa. Tavasszal FA- kupát és BL-t nyertek, ebben a sikerben Didier Drogba is kivette a részét – aki azóta távozott a londoni kékektől 8 év után.

Torres eddig 99 alkalommal lépett pályára a spanyol válogatottban, és 31 gőlt lőtt. Nemcsak Torres, De az FC Barcelona védője, Carles Puyol is most lehetne százados, de sérülés miatt még várnia kell a jubileumára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek