Starity

Dobrády Ákos és Iszak Eszti újra együtt

2012. szeptember 07. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VIVA sztárja és a TNT frontembere Észak-Olaszországban töltött együtt néhány napot, majd nem is tagadták, hogy ismét egymás mellett keresik a boldogságot.

hirdetés
Dobrády Ákos és Iszak Eszti újra együtt

A romantikus olaszországi kiruccanás során a szerelmesek bejárták a környékbeli nevezetes helyeket, és nem hagyták ki Velencét sem – írja a Blikk. A lap információit maga Iszak Eszti erősítette meg, aki szűkszavúan, de boldogan mesélt a kapcsolatról.

„Igen, igaz a hír, egy ideje újra együtt vagyunk Ákossal. Jól érzem magam, de nem nagyon szeretnék még részleteket elárulni, hiszen elég friss a történet” – nyilatkozta a Randikommandó műsorvezetője.

A két sztár még a TV2 Nagy Duett című műsorában melegedett össze, de akkor még Ákos kapcsolata miatt nem alakulhatott ki semmi köztük. Ám Dobrády hamar szakított egykori kedvesével, így Eszti számára szabaddá vált az út. Össze is jöttek, de a románc nem tartott tovább pár hétnél. Úgy tűnik, egy év mosolyszünet kellett, hogy ismét egymásra találjon a pár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek