Starity

Rihanna turnéra indul

2012. szeptember 13. 20:08   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A livenation.com nemrég jelentette be, hogy a világhírű énekesnő új turnéra indul.

hirdetés
Rihanna turnéra indul

Az énekesnő 2011-ben fejezte be utolsó, Loud című turnéját, amely keretein belül Magyarországra is ellátogatott. Most azonban újra útnak indul, hogy bemutathassa rajongóinak Talk that Talk című albumának dalait, illetve régebbi slágereit is.

A Livenation pedig már be is jelentette, hogy az új turné a Diamonds World Tour nevet kapta és 2013. március 8-án fog startolni. A turné Buffalóból fog indulni és számos észak-amerikai várost érinteni fog, köztük Los Angelest, Bostont és Philadelphiát. Eddig csak az amerikai állomásokról adtak ki információt, 27 bejelentett koncerttel. A lista egyébként bővülni fog, így feltehetőleg Európa valamint Ausztrália sem maradhat majd ki a felsorolásból. Az amerikai koncertekre holnaptól, azaz szeptember 14-étől megkezdik árusítani a jegyeket.

Nagy valószínűséggel ez a turné is hatalmas sikert fog elérni, akárcsak a Loud Tour, amely a 2011-es év egyik legsikeresebb turnéja lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek