Starity

Dalpremier: Pink – Try

2012. szeptember 07. 21:09   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az énekesnő új kislemeze, a Try, mely a szeptember 18-án megjelenő albumról már a második. A szám egy ausztrál rádióban debütált a tegnapi nap folyamán, még Pink VMA-fellépése előtt.

hirdetés
Dalpremier: Pink – Try

Hamarosan érkezik Pink hatodik, The Truth About Love címre keresztelt stúdiólemeze, melynek előfutáraként már július 3-án megjelent az első kislemez, a Blow Me (One Last Kiss). A dal egészen sikeres lett, listavezető lett Ausztráliában, míg az Egyesült Államokban a kilencedik helyig jutott. A szerzeményhez Dave Meyers rendezte a videoklipet, melynek nemrég bemutatták az új, színes verzióját is.

A So What énekesnője az új korongot a 2012-es Video Music Awardson kezdte el népszerűsíteni, ahol nagy sikerrel előadta Blow Me című számát, többször is a levegőbe emelkedve.

Tegnap, még a díjátadó megkezdése előtt debütált egy ausztrál rádióban az album második kislemeze, a Try. Már régóta tudni lehetett, hogy ezt a dalt adják majd ki, korábban bemutatták már a kislemezborítót, és videoklip forgatása is megkezdődött, melyről képek is kiszivárogtak már.

A szókimondó énekesnő új szerzeménye eltér az előző kislemeztől, hangzása inkább Pink korábbi, Sober című dalára emlékeztet. A szám – bár ebben a formában csak tegnap jelent meg – már 2010 óta meghallgatható az amerikai rockbanda, a GoNorthToGoSouth előadásában. Az együttes nem használta fel a szerzeményt, így került az énekesnőhöz most a dal, melyen csak kisebb változtatásokat eszközöltek.

Pink szeptember 18-án érkező nagylemezén, a The Truth About Love-on, egyébként több közreműködőt is találhatunk majd. Az albumon szerepel majd a fun. frontembere, Nate Ruess, a brit énekesnő, Lily Allen, és a hírek szerint még Eminem is, akinek Recovery című korongján a Funhouse énekesnője is közreműködött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek