Starity

Sztárok és sztártervezők barátsága

2012. szeptember 10. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki ne pózolna szívesen a vörösszőnyegen egy világhírű tervező oldalán? Nos, ezek a hírességek nemcsak egy-egy kép erejéig álltak össze velük, hanem szoros barátságot is ápolnak velük.

hirdetés
Sztárok és sztártervezők barátsága

Mindenkinek vannak barátai, ám ezek a sztárok a felső körökben építették ki kapcsolataikat. A vörösszőnyegen szívesen pózolnak egy sztártervezővel az oldalukon, az interjúkban pedig még szívesebben említik meg a neveiket. De, kik ezek a sztárok? Nos, bemutatjuk a 10 legismertebb sztár és divattervező kapcsolatot.

Blake Lively és Christian Louboutin

Ki ne ismerné Blake és Louboutin barátságát? A híresség annyira jóban van a mogullal, hogy a cipőtervező még a 2012-es tavaszi kollekcióját is a színésznő háza elé szállította. Sőt, még egy cipőt is elnevezett a lányról.

Diane Kruger és Jason Wu

A tajvani-kanadai tervező imádja Diane-t öltöztetni, a színésznő pedig rengetegszer jelenik meg Wu kollekcióiban. „Diane egy remek barátom, és a legcsodálatosabb múzsám is egyben” – nyilatkozta Jason.

Heidi Klum és Michael Kors

Minden a Project Runway-nél kezdődött, amikor Heidi és Michael jobban megismerték egymást. A modell elárulta, nyugodt szívvel hívhatja a tervezőt a barátjának. „Michael a szívéből beszél. Azt kívánom, hogy bárcsak mindennap vele dolgozhatnék együtt.”

Claire Danes és Zac Posen

Nem is csodálkozunk, hogy Claire minden alkalommal az első sorban ül Zac Posen divatbemutatóin. „A stílusom Zac mellett teljesedett ki, és ez olyan dolog, amit soha nem tudok neki eléggé megköszönni. Ő egy nagyon közeli és kedves barátom.”

Gwyneth Paltrow és Valentino Garavani

A divatvilág talán legnagyobb ágyúja, Valentino Garavani szó szerint a családtagjának hívta a színésznőt, és ennél nagyobb elismerésben nem igazán lehet része egy embernek. „Gwyneth a családom része lett. Imádnivaló és melegszívű, és természetesen remek az ízlése.”

Julianne Moore és Tom Ford

2010 szeptemberében Julianne végigsétált Tom Ford kifutóján, ettől a pillanattól kezdve már egy hullámhosszon voltak. Amikor megkérdezték a színésznőt volt-e már szerelmes egy meleg emberbe ő rögtön rávágta. „Igen, Tom Fordba. És akarnék-e vele szexelni? Még szép!”

Zoe Saldana és Francisco Costa

Zoe 2010-ben a Calvin Klein fehérneműit népszerűsítette, s ennek a munkának köszönhetően találkozott a cég kreatív igazgatójával, Francisco Costával. „Szeretem a tiszta vonalait, mert ő olyan ruhákat tervez, ami minden nőnek jól áll. És lehetővé teszi, hogy minden nő ragyogjon a kreációkban.”

Sarah Jessica Parker és Oscar de la Renta

Carrie Bradshaw bármit megtett volna, hogy találkozzon a híres tervezővel, ám Sarah Jessica Parker a találkozásnál tovább ment. Egyenesen legjobb barátok Oscarral. A színésznő hagyja, hogy a tervező rászabjon egy estélyit a beleszólása nélkül, ennyire megbízik a férfiban. „Nem szólok bele, olyan ruhát tervez nekem, amilyet jónak lát. Csak annyit szoktam neki mondani: Mit tanácsol Mr. de la Renta?”

Kate Hudson és Stella McCartney

Kate első megjelenése azaz 2001 óta jóban van Stellával. A színésznőnek fontos a kényelem egy ruhában, ezért imádja annyira McCartney ruháit. „Amit a legjobban szeretek Stella ruháiban az a kényelem.” Hudson sokszor megy át Stellához, és segít neki a tervezésben.

Roxane Mesquida és Karl Lagerfeld

A francia színésznő mindig is nagy Chanel-rajongó volt, így amikor először találkozott a cég tervezőjével 2006-ban, meghatottságában alig tudott megszólalni. Az évek alatt viszont feloldódott a hangulat kettejük közt, oly annyira, hogy Karl imádja öltöztetni Roxane-t, a lány pedig imádja a tervezőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek