Starity

Christina Aguilera már majdnem kész az új albummal

2012. szeptember 10. 11:11   |   Szerző: amileroable

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő Az Inquierer magazin interjújában mesélt a The Voice-ról, az új albumról és a változásokról, amik az új évadot jellemzik majd.

hirdetés
Christina Aguilera már majdnem kész az új albummal

A hazánkban is nemsokára induló, Emmy-jelölt tehetségkutató ebben a hónapban új évaddal tér vissza a tévé képernyőire. Az amerikai nézők nemsokára újra együtt láthatják Carson Dalyt és a mestereket, Adam Levine-t, Christina Aguilerát, Blake Sheltont és Cee Lo Greent. A visszatérésére készülő énekesnőt főként a The Voice-ról faggatta az Inquirer, de szóba került új albuma is.

- Mit szeretsz a The Voice-ban?
- Nagyon szeretem azt a koncepciót, amire a show épül. Azért vagyunk, hogy tehetséges embereknek segítsünk tanulni és fejlődni. Minket csak a hang érdekel, és a tehetség, és ez egy felemelő élmény mindannyiunk számára.

Rengeteg más tehetségkutató létezik, mitől más ez a műsor?
- A The Voice tényleg csak a hang alapján ítéli meg az embereket, és ez olyasmi, amit eddig nem láthattunk máshol. A mi koncepciónk és formátumunk tényleg különbözik, teljesen másfajta show vagyunk.

- Mit várhatnak a rajongók az új évadtól?
- A vak meghallgatások ez alkalommal hosszabbak lesznek, a csapatok nagyobbak, és most már „lopásra” is lehetőségünk lesz, ami annyit jelent, hogy a mesterek versenyzőt vehetnek át a többi mestertől. Mi mesterek nyitjuk majd a show-t egy közös előadással, és én is előadom az új dalomat.

- Milyen együtt dolgozni Blake-kel, Cee Lo-val és Adammal?
- Olyanok nekem mint ha a testvéreim lennének, akiket mindig is akartam. Egy nagy család vagyunk, sokkal közelebb kerültünk egymáshoz az új évad során. Nagyon tisztelem mind a hármójukat.

- Billie Joe Armstronggal fogsz együtt dolgozni (a Green Day frontemberével). Hogy érzel ezzel kapcsolatban? Hiszen a kettőtök zenei stílusa nagyon különböző.
- Nagyon izgatott vagyok, hogy Billie Joe-val dolgozhatok együtt. Órákig nevettetett és egy nagyon pozitív energiát hozott a stábba. Szerintem ez egy remek párosítás, hiszen a kettőnk stílusa rendkívül különböző, és ez lehetővé teszi a csapat számára, hogy különböző perspektívákból is tanulhassanak. Szerencsések vagyunk, hogy ő is részese a csapatunknak.

- Új albumon dolgozol. Mikor hallhatjuk az új anyagot?
- Már majdnem elkészültem vele, és nagyon izgatott vagyok, hogy a rajongók nemsokára hallhatják majd. A Your body premierje a The Voice-ban lesz. Az albumon található dalok egy része könnyű és szórakoztató lesz, dance és pop számokkal, az album másik része viszont nyers és intim. Tényleg nagyon izgatott vagyok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek