Starity

Chris Brown barátnője kiakadt Rihanna csókja miatt

2012. szeptember 10. 10:10   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV VMA egyik váratlan eseménye az volt, amikor Rihanna megcsókolta exét a színpadon. A közönségnek tetszett amit lát, de az énekes párja totál kiakadt.

hirdetés
Chris Brown barátnője kiakadt Rihanna csókja miatt

Az utóbbi időben Rihanna és Chris Brown kapcsolata olyan, mint egy jól megírt szappanopera. Így történhetett meg, hogy Rihanna exei nemrég összeverekedtek miatta egy bárban, majd pletykáltak arról, hogy a sztárpár újra összejött, de ez nem történt meg, helyette csak Rihanna kínlódott állandóan, főleg, miután Chris beújított egy barátnőt. A barbadosi énekesnő nemrég egy interjúban sírva vallotta be, hogy még mindig szereti az őt évekkel ezelőtt véresre verő énekest, mire a rapper csak annyit mondott, hogy elege van már a kedveséből.

Azonban a legutóbbi esemény volt a legváratlanabb, hiszen az MTV VMA-díjátadón a barbadosi pacsirta nyilvánosan megcsókolta exét, annak ellenére, hogy az énekesnek már jóideje barátnője van.


Fotó: MTV

Az US Weekynek nyilatkozó forrás elmondta, hogy a lány nagyon kiborult az eset miatt, úgy érezte a jelenet egy nyilvános arconcsapással ért fel.

Kérdés, hogy ezek után Chris modellbarátnője, Karrueche Tran kitart-e párja mellett, vagy otthagyja, hiszen nem ez volt az első eset az utóbbi időben, hogy szaftos pletykák röppentek fel a két sztárról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek