Starity

Leighton Meester jó ideig kerüli a Blairhez hasonló karaktereket

2012. szeptember 10. 20:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Biztos, hogy Leighton örökre emlékezni fog az elmúlt hat évre, melynek sikereit és rajongótábora nagy részét is köszönheti, mégis izgatottan várja a folytatást.

hirdetés
Leighton Meester jó ideig kerüli a Blairhez hasonló karaktereket

Szeptember 13-án válik elérhetővé digitálisan a brit Cosmopolitan legújabb száma, melynek borítójára A pletykafészek szépségét, Leighton Meestert választották. A bájos színésznőről egy fotózás keretében készítetettek interjút a lap munkatársai, melyben sminkelési szokásairól, az általa életre keltett karakter, Blair Waldorf stílusáról, saját természetéről illetve jövőjéről is mesélt.

„Nem érdekel, ha millió képet készítenek rólam smink nélkül. Szeretem, hogy képes vagyok így sétálni utcán. Támogatnunk kell, hogy a nők ne viseljenek sminket, vagy legalább érezzék, hogy ki tudunk mozdulni anélkül” – búzdítja a lány a Cosmo olvasóit a mesterséges szépítőszerek mellőzésére. Mielőtt azt hinnénk, a teljes elégedettség beszél belőle, elárulta, vannak dolgok, amikkel ő sincs kibékülve megjelenését illetően – itt kiemelte lábait és hajkoronáját is –, mégis megpróbál hozzászokni, amennyire csak lehetséges.

„Még sohasem láttam Blairt kétszer ugyanazzal a táskával, kabátban vagy cipőben. Amikor tinédzser voltam, két darab farmerem volt, amit váltogattam. Máig nem érzem magabiztosnak magam egy Prada-táskával” – vallott őszintén öltözködési szokásairól Leigh, aki edzéshez is egyszerű melegítőnadrágot és kényelmes trikót vesz fel.

„Ha a barátaim vagy a családom nincs mellettem, csendes tudok lenni és ügyetlen, és ez valószínűleg nem jön ki túl szépen vagy egyszerűen csak furcsa. De nem ilyen vagyok. Megpróbálom kihúzni magam ebből, de néha nehéz megnyílnom. A múltban könnyebb volt bízni az emberekben, manapság gyorsan ítélek: »Te csak azért szeretnél a barátom lenni, mert egy sorozatban szerepelek.«

Ha már a Gossip Girlnél tartunk, természetesen kifaggatták a show finéléjával és a jövővel kapcsolatban is, melyre a következő válasz érkezett: „Jó, hogy ilyen magas szintre eljutottunk, de kész vagyok tovább lépni. Egy ideig valószínűleg kihívás lesz küzdeni a karakter ellen – nem fogok egy hasonlóan kiváltságos lányt eljátszani egyhamar. Azonban soha nem felejtem el a Gossip Girlt.”

Fotók: James White

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek