Starity

Kováts Vera kipróbálná a filmezést

2012. szeptember 11. 14:02   |   Szerző: Trendmagazin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trendmagazin nagyinterjút készített az X-faktorban befutott Kováts Verával, akiről a beszélgetés után profi fotósorozat is készült kedvenc ruháiban.

hirdetés
Kováts Vera kipróbálná a filmezést
Fotó: Trendmagazin

Verával a Zara Hotelben készült az interjú, ahol a fiatal tehetség elmondta, hogy az X-Faktor segítségével megkomolyodott és azóta sokkal felelősségteljesebben éli az életét. Jelenleg új dalain dolgozik, de a zenélés mellett a filmvilágba is szívesen belekóstolna, bár ez egyelőre még csak álom.

„Nagyon szeretem a színészetet és azzal is jó lenne egy kicsit komolyabban foglalkozni. Nem szeretnék rögtön érettségi után továbbtanulni, hanem inkább egy vagy két évig zenélnék, építeném a karrierem és csak utána jelentkeznék a Színművészetire.”

Vera a Valahol Vár című első daláról is őszintén mesélt: „Lehet, hogy túl naiv voltam, de nem ért el ez a dal olyan sikereket, amilyenekre vártam. Én nagyon szeretem ezt a számot és nagyon vártam, hogy kijöjjön. Szerettem volna, ha játsszák mondjuk a rádiókban, de úgy tűnik, hogy itt sem nagyon megy.”

Ám ettől függetlenül a fiatal énekes nagyon készül új lemezére, ami a pop-rockos vonalat fogja képviselni.

A teljes cikket és a hozzá tartozó képeket a Trendmagazinon olvashatjátok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek