Starity

Voksán Virág megette egy vadidegen hamburgerét

2012. szeptember 11. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megette valakinek a hamburgerét, majd a számlát összegyűrve, fizetés nélkül távozott a szórakozóhelyről – háborog egy férfi az interneten. A lemezlovas másként emlékszik vissza arra az estére.

hirdetés
Voksán Virág megette egy vadidegen hamburgerét

Nem mindennapi jelenetnek volt szemtanúja G. Balázs, aki azt állítja, hogy a neki készült hamburgert a szexi celeb szó nélkül megette, majd fizetés nélkül távozott. A férfi az interneten kürtölte szét felháborodását:

„Kimegyek az Oscar elé, megkérem a Gyurit, hogy mindjárt hozzák a hamburgerem, vigyázzon rá, mire visszaérek, a következő kép fogad: a s*ggrészeg Voksán Virág odaült a helyemre, és kétpofára tömi a pofájába a hamburgerem, majd mikor rászól a pincér, hogy nem az övé, s akkor fizesse ki, összegyűri a számlát, és hozzávágja. Ekkora proli k***át biztos nem anya szült…” – írta egy közösségi portálra az éhesen maradt férfi.

A Bors megszólaltatta a dj-t, aki másképp emlékszik az esetre. „Óriási félreértésről van szó! Egy étteremmegnyitóról érkeztem, három pohár bort ittam, attól nem lehet berúgni. Amikor leültem a pulthoz, ott volt a hamburger. Azt mondták, ehetek belőle. Beleettem, de nem ettem meg. Később a pincér hozta a számlát, de nem fizettem, mert nekem azt mondták, szabad belőle enni” – monta Voksán Virág.

Úgy látszik, a celebpartikon nevelkedett playmate annyira hozzászokott a VIP-vendégeknek általában ingyen járó ételhez és italhoz, hogy már azt gondolja, sehol semmiért sem kell fizetni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek