Starity

18 kilót fogyott Jessica Simpson

2012. szeptember 12. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica Simspon a terhessége alatt hatalmas mennyiségű felesleges kilóra tett szert, de most úgy tűnik, összeszedte magát, már közel húsz kilótól megszabadult.

hirdetés
18 kilót fogyott Jessica Simpson

Az április végén kislányának életet adó 32 éves anyukát rengetegen támadták, amiért brutálisan elhízott a terhessége alatt. Ám amíg egyesek egy elhízott sztárt láttak benne, mások reklámarcot és hatalmas üzleti lehetőséget. Egy fogyókúrás cég néhány hónapja 4 millió dollárt ajánlott fel Jessica Simpsonnak, ha sikerül 23 kilót leadnia az év végéig.

Katie Couric beszélgetős műsorában az énekesnő a napokban elárulta, hogy a Weight Watchers segítségével nem kevesebb, mint 18 kilót sikerült leadnia szülése óta. A cég állítólag nem a fogyást helyezi előtérbe, hanem az életmódváltást, Jessica ugyanis elárulta, hogy az egészséges életmód a legfőbb cél.

A rossznyelvek szerint a sztár nagyon sokat kínlódik a fogyókúrával annak ellenére, hogy egy viszonylag egyszerű fogyási módszert hirdetnek, de valahogy példát kell mutasson azon kismamák számára, akik nehezen tudnak megválni a terhesség alatt felszedett kilóktól.

„A célom az, hogy még 5 kilótól megszabaduljak, és a folytatáshoz hatalmas erőt ad mindaz, amit eddig elértem” – nyilatkozta az újdonsült anyuka, aki egy ideje kerüli a róla szóló negatív cikkeket, hogy ne legyen még nagyobb nyomás alatt a fogyása miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek