Starity

Saját testőrével kavar Heidi Klum

2012. szeptember 13. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres modell egy beszélgetős műsorban beszélt arról, amit már hetek óta találgat a sajtó, vagyis hogy valóban együtt van-e a testőrével.

hirdetés
Saját testőrével kavar Heidi Klum

Talán Seal és Heidi Klum volt a sztárvilág egyik legboldogabbnak tűnő párja: hét év házasság és négy gyerek mellett senki nem gondolt volna arra, hogy valami gond van köztük. Ezért is robbant bombaként a hír idén januárban, miszerint a német topmodell beadta a válókeresetet, és készen áll rá, hogy elváljanak útjai énekes férjétől.

A válás után olyan hírek kaptak szárnyra, miszerint Heidi már régóta csalta Sealt testőrével, Martin Kristennel, ám a modell Katie Couric talkshowjában tiszta vizet öntött a pohárba: „Soha nem néztem más emberre, amíg házasok voltunk.„

Ám az elől a kérdés elől nem tudott kibújni, ami már hetek óta foglalkoztatja a médiát: mi van közte és a nála már négy éve szolgáló testőr között most? Heidi erre is őszintén válaszolt, és bevalotta, hogy kettőjük viszonyáról nem voltak alaptalanok a pletykák.

„Ő nagyon jó ember, és megismertem egy másik oldalát is. Négy év alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz, és már máshogy látom őt. Még nem tudom hogy ezt kapcsolatnak lehet-e nevezni, még csak most kezdődött. Nem tudom” – mondta a topmodell.

Kíváncsian várjuk a folytatást, annyi azonban biztos, hogy kettőjüket nagyon sokszor látják együtt, ami valószínüleg a munkából adódik, viszont az a hír járja hogy Heidi már be is mutatta szüleinek az „új jelöltet”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek