Starity

Emma Watson mellet villantott

2012. szeptember 13. 12:12   |   Szerző: Freeze

Bár ne tette volna, ugyanis így kiderült, hogy mellbimbóját egy ciki tapasszal ragasztotta le, ami egyáltalán nem nyújtott szép látványt.

Emma Watson mellet villantott

A villantásokhoz és a divatbakikhoz már hozzászokhattunk, hiszen lassan mindennaposak a vörös szőnyegen történő ruhabalesetek, de még mindig van, aki meglepetést tud okozni.

Emma Watson a The Perks Of Being A Wallflower című új filmjének premierjén vett részt, amikor Giorgio Armani ruhája alól kivillant a fél melle. A képeket látva viszont öröm helyett csalódottság ülhet az arcunkra, mert a kislányos imidzsét szép lassan levetkőzni próbáló színésznő egy nem túl ízléses mellbimbótapasszal ragasztotta le a mellét, így megakadályozva, hogy a nagyérdemű többet lásson a kelleténél.


Fotó: Buzzfeed

A mellbimbótapaszok egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert a nők körében, hiszen segítségével melltartó nélkül megakadályozható, hogy hűvösebb időben a ruhán keresztül kínosan kidudorodjon a mellbimbó. Azonban a viselőinek fel kell arra is készülni, hogy Emma Watsonhoz hasonló „baleset” áldozatai lehetnek.

  twitter 

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, lájkold Facebook-oldalunkat!


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek