Starity

Emma Watson mellet villantott

2012. szeptember 13. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár ne tette volna, ugyanis így kiderült, hogy mellbimbóját egy ciki tapasszal ragasztotta le, ami egyáltalán nem nyújtott szép látványt.

hirdetés
Emma Watson mellet villantott

A villantásokhoz és a divatbakikhoz már hozzászokhattunk, hiszen lassan mindennaposak a vörös szőnyegen történő ruhabalesetek, de még mindig van, aki meglepetést tud okozni.

Emma Watson a The Perks Of Being A Wallflower című új filmjének premierjén vett részt, amikor Giorgio Armani ruhája alól kivillant a fél melle. A képeket látva viszont öröm helyett csalódottság ülhet az arcunkra, mert a kislányos imidzsét szép lassan levetkőzni próbáló színésznő egy nem túl ízléses mellbimbótapasszal ragasztotta le a mellét, így megakadályozva, hogy a nagyérdemű többet lásson a kelleténél.


Fotó: Buzzfeed

A mellbimbótapaszok egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert a nők körében, hiszen segítségével melltartó nélkül megakadályozható, hogy hűvösebb időben a ruhán keresztül kínosan kidudorodjon a mellbimbó. Azonban a viselőinek fel kell arra is készülni, hogy Emma Watsonhoz hasonló „baleset” áldozatai lehetnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek